Gratis verzending vanaf 75,-

                                              Ruilen & retourneren

Ruilen 

Voldoet uw product niet aan uw verwachtingen en wilt u het liever ruilen voor een ander product? Bij ons kunt u gratis ruilen in de winkel. Woont u niet in de buurt of heeft u geen tijd om langs te komen?  U kunt dan het pakket terug sturen naar ons adres. Kosten van de verzending zijn voor uw eigen rekening, het is daarom beter om langs te komen in de winkel. U heeft 14 dagen de tijd om te ruilen.

Retourneren

Bent u niet tevreden met het bestelde product, of is het toch niet wat u zocht? Helaas, maar dan kunt u uw pakket terugsturen naar ons adres Kosten van de verzending zijn voor uw eigen rekening. Het bedrag zal teruggestort worden op uw rekening binnen elke werkdagen nadat wij de retourzending in goede staat hebben ontvangen. U heeft 14 dagen de tijd na levering om te retourneren.

 

Moda di Ricardo volgt een ander beleid wanneer u in de winkel een artikel heeft gekocht en dit wilt retourneren. U ontvangt bij het retourneren van winkelaankopen een tegoedbon, wij geven in deze situatie geen geld terug.

 

Adres:

Moda di Ricardo

Bijlmerplein 90

1102 DA, Amsterdam-Zuidoost

Nederland

 

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen tijdens openingstijden via 020-609 0339 of via email Info@modadiricardo.com